Erikoistunut toiminnanohjauksen ammattilainen

Eri sektoreilla on omat haasteensa, jotka vaativat vuosien kokemusta. Vahvuutemme on syvällinen toimialojen tuntemus valitsemillamme aloilla. Erikoistumalla tiettyjen toimialojen erityisvaatimuksiin voimme tarjota asiakkaillemme parhaita ratkaisuja, jotka vastaavat yritysten todellisia tarpeita. Toimialakohtaisessa toiminnanohjausjärjestelmässä (ERP) ominaisuudet on suunniteltu alalle ominaisia prosesseja varten.

Yrityksen tietojärjestelmän toimittajalla asiakkaan toimialan tuntemus tuo monia hyötyjä myös yhteistyön aloittamisessa. Vuoropuhelu järjestelmästä etenee sujuvammin, kun asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa toimialansa yleispiirteiden avaamiseen.

Toteutamme asiakaskohtaiset ratkaisumme Microsoft Dynamics -ratkaisuilla, ja olemme siinä ammattilaisia. Palveluksessasi on yli 30 kokenutta Microsoft Dynamics -asiantuntijaa. Valitessasi Mavisystemsin saat kokeneen kumppanin, joka toteuttaa yrityksesi tietojärjestelmäprojektin hallitusti ja suunnitelmallisesti. Samalla saat käyttöösi Microsoftin maailmanlaajuisen verkoston ja vahvan tuotekehityksen.

Toimialakohtaisuuden edut:
–    Asiakkaan liiketoiminnan tuntemus
–    Ajansäästö ja tehokkuus keskusteluissa
–    Aiemman kokemuksemme ja parhaiden käytäntöjen hyödyntäminen
–    Järjestelmän toimialalaajennus säästää kustannuksissa
–    Toteutuksen onnistumisen varmuus