Ajankohtaista

Tarkka ja monipuolinen talouden ja resurssien seuranta mahdollistaa kustannustehokkaan ja kannattavan toiminnan. Oikeilla tiedoilla, joita on saatu mm. aiemmista toteutuksista, osataan tarjota projekteja ja palveluja kannattavasti. Rutiinien automatisoinnilla saavutetaan kilpailuetua.

IT in Your Business -seminaari 5.6. – Dynamics 365 Business Central

Seminaari on peruuntunut. Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen ja kuulet mitä olisimme seminaarissa kertoneet.

Sami Ringvall
Palvelupäällikkö / Microsoft Partner Seller (P-SSP)
+ 358 50 529 8536
sami.ringvall@mavisystems.fi

 

17.3. Bangkokissa (Directions ASIA) kerrottiin vuoden 2018 suurin ja tärkein Microsoft-uutinen. Tiistaina 5.6. me kerromme nämä uutiset ja paljon muuta IT in Your Business -seminaarissa.

 • Microsoft Dynamics 365 Business Central
 • Microsoftin pilvi antaa siivet ja vain taivas on rajana
 • PlannerOne for Microsoft Dynamics ”Optimization and interactive planning for Manufacturing, Jobs and Service”

Tilaisuuden ohjelma ja ilmoittautumislomake löytyvät täältä. Tilaisuus on maksuton.

Uusi Dynamics NAV eli Dynamics 365 Business Central tuli Suomeen

 

2.4.2018 oli varmasti monessa kalenterissa merkittynä, koska silloin Microsoftin uusi Dynamics 365 Business Central tuli saataville Suomessa ja 13 muussa maassa, jotka olivat USA, Kanada, Englanti, Tanska, Hollanti, Saksa, Espanja, Italia, Ranska, Itävalta, Sveitsi, Belgia ja Ruotsi.

Mistään suuresta yllätyksestä ei ollut kyse, kertoihan Microsoft uudesta Dynamics 365 ”Tenerifestä” jo viime syksynä (Microsoft Dynamics NAV 2018 – suuntana Microsoft Dynamics 365). Lyhyesti voidaan sanoa, että se mitä Microsoft teki Dynamics AX:lle vuonna 2016 (Dynamics AX -> Dynamics 365 Operations), teki se nyt Dynamics NAVille (yllättyikö joku?).

Dynamics 365 Business Central
Lopettiko Microsoft Dynamics NAVin?

Microsoft EI lopettanut Dynamics NAVia. Ensinnäkään käytössä olevat Dynamics NAVit (oli versio mikä tahansa) eivät itsestään katoa mihinkään ja niiden käyttöä voi jatkaa kuten tähänkin asti (Microsoft Lifecycle Policy https://support.microsoft.com/en-us/lifecycle/search). Viime joulukuussa ladattavaksi tullut Dynamics NAV 2018 ei myöskään ole kadonnut mihinkään ja kevään aikana sitäkin päivitetään (mutta sen nimeksi ei tule Dynamics NAV 2018 R2).

Kumpi minun pitäisi valita – Dynamics NAV 2018 vai Dynamics 365 Business Central?

Oikeastaan sinun ei tarvitse enää valita. Dynamics NAV 2018 ja Dynamics 365 Business Central ovat jatkossa yksi ja sama ratkaisu. Arviolta syksyyn asti Dynamics NAV 2018 on vielä tuotenimenä mukana, mutta loppuvuodesta on vain yksi Dynamics NAV -ratkaisu. Dynamics 365 Business Central (on-premises/hosted tai cloud).

Dynamics NAV product evolution

 

Erona näissä kahdessa eri vaihtoehdossa/nimessä on se, että Dynamics 365 Business Central (on-premises/hosted) se perinteinen Dynamics NAV -ratkaisu, jonka voi halutessaan asentaa paikallisesti omille palvelimille (on-premises), hankkia meiltä palveluna (NAVcloud) tai asentaa 3. osapuolen konesaliin. Tässä ei siis ole mitään uutta/mullistavaa nykyiseen verrattuna. Nimi vaihtuu (Dynamics NAV -> Dynamics 365 Business Central). Nimenmuutos ja ohjelmistokehitys liittää meidän tutun NAVin tiiviimmin integroiduksi  osaksi Microsoft Dynamics 365 -perhettä.

Uutta on se, että toinen vaihtoehto Dynamics 365 Business Central (cloud) on Microsoftilta SaaS-palveluna hankittava Dynamics NAV -ratkaisu. Molemmissa vaihtoehdoissa (Dynamics 365 Business Central (on-premises/hosted) ja Dynamics 365 Business Central (cloud)) tarvitaan kuitenkin edelleen osaavan Dynamics-kumppanin apua käyttöönotossa. Mistään itse käyttöön napsuteltavasta ERP-ratkaisuista ei edelleenkään ole kyse.

 

Sami Ringvall
Palvelupäällikkö / Microsoft Partner Seller (P-SSP)
tel. + 358 50 529 8536
email sami.ringvall@mavisystems.fi
Linkedin www.linkedin.com/in/samiringvall

Dassaultin PlannerOne -asiantuntija osastollamme NaviGate-messuilla 16.5.2018

Esittelemme 16.-17.5.2018 Turun Messukeskuksessa järjestettävillä NaviGate-messuilla Microsoft Dynamics 365 -ratkaisujen lisäksi ensimmäistä kertaa Suomessa PlannerOnen visuaalista työkalua tuotannon suunnitteluun, ohjaukseen ja hallintaan.

Keskiviikkona 16.5. osastollamme C/15 tarjoillaan parasta Suomessa saatavaa tietoa PlannerOne for Microsoft Dynamics -ratkaisuista, kun Dassaultin PlannerOne-asiantuntija Camille Bonnet on osastollamme.

Ilmoittaudu tästä NaviGate-messuille

 

PlannerOne Production Scheduler for NAV
Production Scheduler fills the gap of your Manufacturing Module with a visual scheduling web component and a powerful optimization engine.

 

 

 

 

 

 

 

PlannerOne Resource Planner for NAV
Resource Planner complements NAV’s Jobs & Service Modules with a flexible, collaborative and intuitive tool.

Nähdään osastollamme C/15

Sami Ringvall
Palvelupäällikkö / Microsoft Partner Seller (P-SSP)
tel. + 358 50 529 8536
email sami.ringvall@mavisystems.fi
Linkedin www.linkedin.com/in/samiringvall

Mavisystems mukana NaviGate-messuilla 16.-17.5.2018

Navigate on ammattilaisille suunnattu kansainvälinen messutapahtuma Turun Messukeskuksessa 16.-17.5.2018. Kohtaamisessa on mukana noin 200 yritystä esittelemässä osaamistaan. Kansainvälisiä ryhmiä on odotettavissa ulkomailta mm. Finpron kutsumana. Navigate on Turun Messukeskus Oy:n ammattimessutapahtuma, ja se järjestetään joka toinen vuosi. Lisätietoa tapahtumasta löydät osoitteesta http://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/navigate/

Navigate-messuilla Mavisystems Oy esittelee ensimmäisenä Suomessa PlannerOnen visuaalista ratkaisua tuotannon suunnitteluun, ohjaukseen ja hallintaan. Lisätietoa PlannerOne for Microsoft Dynamics NAV -ratkaisusta löydät osoitteesta www.plannerone.com/for-nav.

Tästä linkistä voit rekisteröityä NaviGate-tapahtumaan (Ennakkorekisteröityneille kävijöille messuvierailu on maksuton)

Haemme työntekijää Turkuun

Etsimme tiimimme uutta jäsentä järjestelmäsuunnittelijan rooliin vastaamaan Mavisystemsin IT-ympäristön ja järjestelmien parhaasta mahdollisesta toiminnasta sekä jatkokehityksestä. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä sekä omien asiantuntijoiden, asiakkaiden että palveluntuottajakumppanien kanssa. Työskentelet asiantuntijatehtävissä erilaisissa projekteissa, jotka liittyvät toiminnanohjauksen ja raportoinnin toteuttamiseen sekä kehittämiseen. Toimialuettasi ovat myös sisäisen tietoverkon, palvelinympäristön sekä identiteetinhallinnan ylläpito ja kehittäminen.

Järjestelmäsuunnittelijana saat mahdollisuuden hyödyntää asiantuntemustasi ja vaikuttaa Mavisystemsin asiakkaiden liiketoimintakriittisten IT-ympäristöjen toteutukseen ja kehitykseen sekä huolehtia Mavisystemsin omien järjestelmien toiminnasta. Työpäivät ja viikot eivät ole identtisiä toistensa kanssa ja toimintaympäristö muuttuu jatkuvasti. Pääset yhdistämään työssäsi asiakastuen, vaihtelevat projektit sekä jatkuvaluontoisen kehittämistyön.

Olet mukavuusalueellasi kun:

 • Toimit Microsoft Windows palvelin- ja työasemakäyttöjärjestelmien avulla toteutettujen ympäristöjen parissa.
 • IP-verkkojen toiminta ja internettiin julkaistujen palveluiden vaatimukset sekä tietoturvatarpeet ovat tuttuja.
 • Hahmotat virtualisointiratkaisujen mahdollisuudet ja vaikutukset IT-infrastruktuurin käyttöjärjestelmä- ja sovellustasoilla.

Olet jo perehtynyt perusasioiden verran:

 • Microsoft SQL Server asennukseen, konfigurointiin ja ylläpitoon. Esim. ”Administering SQL Server databases” asiantuntijarooli on tuttu.
 • Työsuoritteiden tehostamiseen ja toistettavuuden parantamiseen esim. PowerShellin avulla.
 • Olet ollut tekemisissä Microsoft Azure ja Office 365 alustojen parissa ja ymmärrät ainakin periaatteellisella tasolla niiden tarjoamat mahdollisuudet sekä rajoitteet.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Olet valmis oppimaan Dynamics NAV -sovelluksen toimintaa sekä käyttötapatoteutuksia IT-infrastruktuurin näkökulmasta. Dynamics NAV -sovelluksen operatiivinen käyttö tai sisäinen konfigurointi ja kehitys eivät kuulu osaamisvaatimuksiin.
 • Osaat toimia itsenäisesti ja itseohjautuvasti osaamiseesi nojaten.

Panostamme henkilökuntamme koulutukseen ja sertifiointiin. Microsoft Windows Server, SQL Server ja Dynamics NAV sertifioinnit katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.2.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Lönnroth (sami.lonnroth@mavisystems.fi / +358 50 520 3710) 29.1.2018 ja 5.2.2018 klo 13:00 – 17:00.

Monsterissa julkaistun ilmoituksen löydät tästä linkistä.

 

Finvoice 3.0 -validointi Microsoft Dynamics NAViin

Uusin Finvoice 3.0 versio julkaistiin 15.12.2017. Toteutimme Dynamics NAV:in sisällä tapahtuvan Finvoice 3.0 -laskuaineiston rakenteen validoinnin pikavauhtia ja se on nyt käyttöönotettavissa Dynamics NAV -versioissa 2017 ja 2018. Finvoice-versiot joita tuemme (aineiston lähetys ja/tai vastaanotto) ovat 1.3, 2.01 ja 3.0

Lisää tietoa Finvoicesta Finanssiala ry:n sivuilta osoitteesta www.finanssiala.fi/finvoice

Microsoft Dynamics NAV 2018 – suuntana Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics NAV 2018 esiteltiin lokakuussa Directions EMEAssa (www.directionsemea.com). Dynamics NAV 2018 on taas uudempia ja parempi (mm. aikaisempaa parempi selainkäyttöliittymä, sekä kehittyneemmät Office 365 ja Dynamics 365 integraatiot). Tällä kertaa tämä ei kuitenkaan ole se tärkein Dynamics NAV 2018 uutinen/uudistus.

Dynamics NAV – tulevaisuus turvattu

Tämän ei sinänsä ole mikään uutinen, mutta Microsoftin Dynamics tiedotus on ollut hetkittäin hieman vaikeaselkoista, minkä vuoksi Dynamics NAVin tulevaisuus on herättänyt kysymyksiä ja epäilyjä. Marko Perisic (General Manager, Microsoft Dynamics SMB) sanoi ja näytti Directions EMEAssa hyvin yksiselitteisesti, ettei Dynamics NAVia olla lopettamassa ja että sen kehitys jatkuu (”As far as Microsoft is in business we’ll invest and support Dynamics, Office 365 and Azure”). Marko totesikin, ettei riittävän isoa PowerPointia/valkokangasta ole vielä olemassa. Joku on nimittäin aina sitä mieltä, että viimeinen kalvossa oleva vuosiluku tarkoittaa Dynamics NAVin päättymistä (”I just can’t have big enough slide”)

Dynamics NAV 2018 ja Dynamics NAV 2018 R2

Uusi Dynamics NAV 2018 julkaistaan joulukuussa 2017. Keväällä 2018 julkaistaan Dynamics NAV 2018 R2, minkä jälkeen julkaistaan Dynamics 365 ”Tenerife”. Dynamics NAV 2018 ja NAV 2018 R2 ovat samalla tavalla uusia Dynamics NAV versioita, kuin esimerkiksi NAV 2015, NAV 2016 ja NAV 2017.

Dynamics 365 ”Tenerife”

Dynamics NAV 2018 R2 jälkeen tulee uusi Dynamics NAV versio, jonka työnimi on Dynamics 365 ”Tenerife”. Onko julkaistavan version virallinen nimi Dynamics 365 NAV, vai jotain muuta ei tiedetä, sillä Microsoft ei ole paljastanut Dynamics 365 ”Tenerifen” oikeaa nimeä.

Ok, eli Dynamics NAVin nimi muuttuu, mitä sitten?

Dynamics 365 ”Tenerife” tarkoittaa ennen kaikkea isoa teknistä muutosta, joka etenee askel kerrallaan: NAV 2018 -> NAV 2018 R2 -> Dynamics 365 ”Tenerife”. Kun Dynamics 365 ”Tenerife” julkaistaan, saa sen sekä perinteisenä on-premise versiona (= kaikki aikaisemmat Dynamics NAV versiot), että Microsoftin omana Azure pilviversiona. Ja mikä tärkeintä, sekä on-premise että pilviversio käyttävät samaa koodia (engl. codebase). Ei siis ole väliä valitseeko on-premise vai Microsoftin oman pilviversion, järjestelmä on aina sama. Aivan mahtavaa!

Dynamics 365 ”Tenerifen” myötä Dynamics NAVin nimi muuttuu/sulautuu osaksi Dynamics 365:sta ja myös teknisesti järjestelmät integroituvat aikaisempaan paremmin.

Mitä tämä tarkoittaa?

Dynamics NAV on täällä nyt ja tulevaisuudessa. Dynamics NAV on yksi Microsoftin parhaiten kannattavista (ja paras Dynamics) tuotteista/palveluista. Miksi ihmeessä Microsoft siis lopettaisi Dynamics NAVin?

Dynamics NAVia saa perinteisenä on-premise-ratkaisuna, kuin myös pilvestä. Uutta tässä on se, että Dynamics 365 ”Tenerifen” myötä NAVia saa myös Microsoftin omana Azure-pilvipalveluna. Me Mavisystemsillä olemme toimittaneet Dynamics NAVia palveluna/pilvestä ja pitkään ja nyt syksyllä julkaisimme uuden Mavisystems NAVcloud-palvelun (https://navcloud.fi), jonka myötä olemme kehittäneet Dynamics NAV-pilvipalveluamme entisestään. Dynamics 365 ”Tenerifen” myötä vaihtoehtoja on siis vain aikaisempaa enemmän (on-premise, Microsoftin oma pilvipalvelu, Mavisystems NAVcloud, 3. osapuolen konesali). Oikea ja paras vaihtoehto valitaan asiakaskohtaisesti, kuten tähänkin asti.

Dynamics NAV voidaan integroida muihin Dynamics 365-sovelluksiin, kuten Sales (CRM), Field Service ja Project Service Automation (PSA). Dynamics 365 ”Tenerifen” myötä Dynamics NAV-Dynamics 365 integraatio paranee entisestään, kun Dynamics NAVista tulee osa Dynamics 365:sta

Kannattaako odottaa?

Microsoft on kertonut vasta ensimmäiset tiedot Dynamics NAV 2018 ja Dynamics 365 ”Tenerifen” julkaisuajankohdista. Julkaisuajankohdat voivat muuttua, minkä lisäksi ainakin alkuun saatavuus voi vaihdella maittain. Onko Suomi heti ensimmäisten joukossa?

Jos tarvitset monipuolisen, joustavan ja integroitavan ERP-järjestelmän nyt heti/lähiaikoina, niin vastaus on ei. Dynamics NAV 2017 saa heti, olemme tehneet jo useita NAV 2017 toimituksia (todettu luotettavaksi), se voidaan integroida Dynamics 365:n ja Office 365:n (myös NAV 2017:ssa sisältää Microsoftin tekemiä valmiita integraatioita) ja myös NAV 2017 saa pilvestä palveluna (Mavisystems NAVcloud).

Jos hankinta-aikataulu/uuden järjestelmän suunniteltu käyttöönottopäivä on myöhemmin esim. syksyllä 2018 tai sen jälkeen, on uusi Dynamics NAV 2018/Dynamics 365 ”Tenerife” silloin jo varmasti julkaistu ja käytettävissä.

 

Sami Ringvall
Mavisystems Oy
sami.ringvall@mavisystems.fi
050 529 8536

Mavisystems NAVcloud – Dynamics NAV Azuressa

Microsoft Dynamics NAV-toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) voidaan asentaa (tekninen käyttöympäristö) paikallisesti omille palvelimille (on-premise), 3. osapuolen konesaliin tai esimerkiksi Microsoftin Azure pilvikonesaliin. Kaikki em. vaihtoehdot kuitenkin asiakkaan kannalta siinä mielessä samanlaisia, että Dynamics NAV-toiminnanohjausjärjestelmän ja käyttöympäristön ylläpito ja valvonta ovat eri käsissä.

Enää ei tarvitse olla näin. NAVcloud-palvelun avulla asiakas saa sekä Dynamics NAV-toiminnanohjausjärjestelmän että sen käyttöympäristön yhdeltä kumppanilta. NAVcloud on Mavisystems Oy:n tuottama ja ylläpitämä Microsoft Dynamics NAV -palvelualusta, joka on toteutettu Microsoft Azure -pilviteknologialla.

Miksi valita NAVcloud? Yksi hyvä syy on se, että me olemme toteuttaneet ja asentaneet yli 150 Dynamics NAV-ratkaisua. Me tiedämme (ja osaamme) varmasti miten Dynamics NAV tulee asentaa ja minkälainen on hyvä Dynamics NAV-käyttöympäristö.

Lisätietoa NAVcloud-palvelusta löydät osoitteesta https://navcloud.fi/

Microsoft Dynamics NAV 2018 julkaistu

Odotustemme mukaisesti Directions EMEA 2017 keynote-puheenvuorossa Marko Perisic (General Manager, Microsoft Dynamics SMB) julkaisi uuden Dynamics NAV 2018, joka tulee saataville joulukuussa 2017.

Dynamics NAV 2018 parannuksia ovat mm. todella hyvä selainkäyttöliittymä, sekä aikaisempaa kehittyneemmät Office 365 ja Dynamics 365 integraatiot, jotka hyödyntävät Microsoftin Common Data Serviceä.

Dynamics NAV 2018 Availability
Dynamics NAV 2018 Availability

 

Dynamics NAV 2018 Application Improvements
Dynamics NAV 2018 Application Improvements

Microsoft Dynamics 365 ja Dynamics NAV

Microsoft lanseerasi viime vuoden marraskuussa Dynamics 365:n, mikä on herättänyt paljon kysymyksiä. “Mikä on Dynamics 365?”, “Voimmeko siirtyä NAVista Dynamics 365:n?”, “Olisiko Dynamics 365 meille parempi ratkaisu?” Kysymykset on ihan ymmärrettäviä, sillä Microsoftin tiedottaminen asiasta on ollut hetkittäin vaikeaselkoista.

Ensimmäiseksi rauhoittavia uutisia kaikille Dynamics NAV -käyttäjille tai käytön aloittamista harkitseville. Dynamics NAVilla on edelleen tärkeä rooli Microsoftin Dynamics-strategiassa ja sen kehitys jatkuu (kts. kuva).

MIKÄ ON DYNAMICS 365?

Dynamics 365 ei ole vain yksi ratkaisu tai sovellus. Dynamics 365 on Microsoftin uusi pilvipohjainen liiketoimintaratkaisu, johon kuuluu useita eri liiketoimintatarpeisiin tarkoitettuja sovelluksia. Dynamics 365:n sovelluksia ovat muun muassa:

 • Dynamics 365 Enterprise edition (Operations)
 • Dynamics 365 Business edition (Finance)
 • Dynamics 365 for Sales
 • Dynamics 365 for Field Service
 • Dynamics 365 for Project Service Automation (PSA)

SOVELLUKSET LYHYESTI

Dynamics 365 Enterprise edition (Operations)
Entinen Dynamics AX, jonka nimi siis vaihtui. Kohderyhmänä yritykset, joiden henkilömäärä on yli 250.

Dynamics 365 Business edition (Finance)
Uusi Dynamics NAVin pohjalta tehty ratkaisu. Sisältää tällä hetkellä ainoastaan taloushallinnon (esimerkiksi Dynamics NAVin tuotanto ja projektit puuttuvat). Sovellusta ei ole saatavana Suomessa.

Dynamics 365 for Sales
Entinen Dynamics CRM. Erittäin monipuolinen, “oikea” CRM-ratkaisu, jolla voidaan laajentaa Dynamics NAVin CRM-ominaisuuksia ja joka integroituu Dynamics NAViin.

Dynamics 365 for Field Service
Microsoftin uusi ratkaisu, erityisesti liikkuvaan asennus- ja huoltotöiden toiminnanohjaukseen. Field Servicellä pystytään mm. optimoimaan resurssien tehokas allokointi töille hyödyntäen kompetenssi- ja pätevyysvaatimuksia, maantieteellistä sijaintia sekä aikatauluvaateita. Integroituu Dynamics NAViin.

Dynamics 365 for Project Service Automation
Microsoftin uusi ratkaisu, erityisesti asiantuntijaprojektien ohjaukseen ja hallintaan. Sisältää mm. työkaluja työntekijöiden osaamisen hallintaan, resursoinnin, työnohjauksen, tuntien ja kulujen kirjauksen ja projektien seurannan. Voidaan integroida Dynamics NAViin ja täydentää näin NAVin omaa projektienhallintaa.

Dynamics 365 ei siis ole vain yksi sovellus tai järjestelmä, vaan enemmänkin kokoelma sovelluksia, jotka kattavat esimerkiksi perinteisen (suuryrityksen) toiminnan- ja tuotannonohjauksen, asiakashallinnan (CRM), asennus- ja huoltotöiden toiminnanohjauksen ja projektienhallinnan.

DYNAMICS NAV JA DYNAMICS 365

Dynamics NAV ja Dynamics 365 ovat siis kaksi erillistä ratkaisua, jotka kiitos Microsoftin valmiiden perusintegraatiomallien voidaan integroida toisiinsa.

Microsoft on antanut ymmärtää, että tulevaisuudessa Dynamics NAV tulee olemaan osa Dynamics 365 -ratkaisua. Ajankohdasta ei ole varmaa tietoa, mutta nykytiedolla arviomme on, että yhdistyminen tapahtuu aikaisintaan ensi vuonna.

Mahdollista yhdistymistä (Dynamics NAV – Dynamics 365) ei kannata pelätä tai jäädä odottamaan, sillä Dynamics NAV ja Dynamics 365 Business edition (Finance) käyttävät jo nyt pitkälti samaa identtistä koodia. Dynamics NAV ei siis ole Microsoftin vanheneva toiminnanohjausjärjestelmä, vaan koko ajan kehittyvä digitaalinen liiketoimintaratkaisu, josta todennäköisesti joskus tulevaisuudessa muotoutuu uusi ”Dynamics 365 NAV” (tämä ei ole virallinen nimi).

MAVISYSTEMS JA DYNAMICS 365

Olemme toimittaneet Dynamics NAV-toiminnanohjausratkaisuja (ERP) jo yli kymmenen vuotta ja toimitamme myös tulevaisuudessa. Dynamics NAVin nimi saattaa joskus tulevaisuudessa muuttua, mutta yhtä kaikki, Microsoftin ERP-ratkaisut ovat olennainen osa työtämme ja strategiaamme myös jatkossa.

Olemme myös vahvasti mukana Microsoftin Dynamics 365 -strategiassa. Viime syksystä lähtien olemme tehneet Dynamics NAV -projektien lisäksi myös Dynamics 365 for Sales, Dynamics 365 for Field Service ja Dynamics 365 for Project Service Automation -projekteja. Mavisystemsin palvelutarjonta kattaa seuraavat ratkaisut:

 • Dynamics NAV
 • Dynamics 365 for Sales
 • Dynamics 365 for Field Service
 • Dynamics 365 for Project Service Automation
 • BI4Dynamics- ja Power BI-raportointiratkaisut

Ja jottei kenelläkään jää epäselväksi, todettakoon vielä, että Dynamics NAVin saa niin omalle palvelimelle (On-premises), Microsoftin Azuresta tai kolmannen osapuolen konesalista. Ainakin Mavisystemsin asiakkaille tämä on ollut jo kauan ja on edelleen mahdollista.

 

Sami Ringvall
Palvelupäällikkö
050 529 8536
sami.ringvall@mavisystems.fi